Rondreis ABC Eilanden

Rondreis ABC Eilanden

abceilanden
bestemmingen icoon Ontdek Aruba, Bonaire & Curacao
aanbieders Eilandhoppen, individuele rondreizen & cruises
prijs Al vanaf € 599,-
Wij vergelijken
de jong intra tui 333 travel fox vakanties sawadee src

Alle rondreizen naar de ABC Eilanden

Bent u op zoek naar een vakantie waar u heerlijk kunt uitrusten en relaxen? Wilt u genieten van prachtige witte zandstranden? Of bent u op zoek naar een plek waar u kunt watersporten en van avontuur en cultuur wilt genieten? Dan bent u op de ABC eilanden op het juiste adres, uw vakantie hier houden is echt prachtig. De ABC eilanden bestaan uit Aruba, Bonaire en Curaçao en liggen in het Caribisch gebied. De mensen die hier wonen zijn gastvrij en zullen er alles aan doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De zon schijnt er altijd en de eilanden liggen buiten de orkaangebieden. U kunt op de ABC eilanden genieten van lekker eten, van tropische temperaturen en fantastische duikexcursies. Nog een bijkomstig voordeel; op alle eilanden wordt Nederlands gesproken. De ABC eilanden hebben namelijk een geschiedenis met Nederland.

Bekijk alle deals voor een Rondreis ABC Eilanden


Rondreis ABC Eilanden - Informatie

Cultuur

De ABC eilanden liggen in het Caribisch gebied. De sfeer is er altijd relaxed. Niets moet, alles mag. U kunt hier heerlijk wegdromen op parelwitte stranden met de welbekende palmbomen waar u geen mens tegenkomt. U kunt er watersporten, de cultuur verkennen op de eilanden en genieten van het heerlijke eten. Heerlijke muziek en een zeer gastvrije bevolking maken uw vakantie naar de ABC eilanden tot een waar paradijs. Met meer dan 70 nationaliteiten hebben de drie eilanden een enorm rijke cultuur.

Reismogelijkheden

Zodra de vakantiedagen weer in zicht komen willen we allemaal Nederland achter ons laten en vertrekken naar een tropisch paradijs ver van hier. Ver van het saaie kantoorleven en de sleur van alledag. Een tropische vakantie is perfect om die batterijen weer op te laden. U kunt in één reis de ABC eilanden ontdekken, de ideale vakantie. U kunt zon en parelwitte stranden combineren met cultuur en watersporten en de verschillende eilanden bezoeken door eiland te hoppen. Een rondreis op de ABC eilanden kunt u heel gemakkelijk boeken via diverse reisbureaus.

De ABC eilanden

Aruba heeft prachtige witte zandstranden en luxe badplaatsen. Langs de westkust van Aruba liggen Eagle Beach, Palm Beach en Manchebo Beach, met prachtig brede zandstranden. Ook de kleinere zandstranden, gekenmerkt door divi divi bomen, zijn prachtig. Bonaire is het kleinste eiland van de eilandengroep en het is er dan ook erg rustig. Bonaire wordt gekenmerkt door de vriendelijke bevolking, de prachtige natuur en mooie witte stranden. Curaçao is één van de populairste vakantiebestemmingen, de zon schijnt er altijd en wordt ook wel Klein Amsterdam genoemd. Dit omdat de bouwstijl op het eiland heel erg doet denken aan Nederland.

Beste reistijd

Op de ABC eilanden schijnt de zon altijd. De gemiddelde temperatuur ligt zo rond de 27 graden. Het komt bijna niet voor dat er een dag is dat de zon niet schijnt. Augustus, september en oktober zijn de warmste maanden, in januari is het er het koelst. Maar ook in de koele maanden is het nog aangenaam warm op de eilanden. De meeste kans op regen is in oktober. Fikse tropische stormen zullen niet vaak voorkomen op de drie eilanden, aangezien de eilanden buiten het orkaan gebied liggen. In de wintermaanden is het erg druk met toeristen, dit is het hoogseizoen.

Bezienswaardigheden in het kort

Als u op vakantie gaat naar de ABC eilanden kunt u parelwitte stranden, cocktails op het strand en wuivende palmbomen verwachten. De ABC eilanden zijn droombestemmingen met een Nederlands tintje. Met de mooiste stranden van de wereld en een prachtige cultuur is een bezoek aan de ABC eilanden een waar paradijs. Een relaxte sfeer, het beoefenen van diverse watersporten, de kleurrijke huisjes en gezellige straatjes op Curaçao, de hele dag door zon en tropische temperaturen, u vindt het allemaal op de ABC eilanden.

Handige reistips & deals

olifanten

Dit zijn de 5 mooiste parken om wild life te spotten in Zuid-Afrika

Een van de dingen die boven aan het lijstje staat als men op vakantie gaat naar Zuid-Afrika is natuurlijk op safari gaan. Het spotten van wildlife in het wild e...

costa rica

De mooiste plekken voor een rondreis door Costa Rica

Costa Rica grenst in het noorden aan Nicaragua en het bevindt zich in Midden-Amerika. Aan het zuiden grenst het aan Panama. Costa Rica is 1,5 groter dan Nederla...