Rondreis Europa

Rondreis Europa

europa
bestemmingen icoon Ontdek het beste van Europa
aanbieders Autorondreizen, fly drives, stedentrips & groepsreizen
prijs Al vanaf € 149,-
Wij vergelijken
de jong intra tui 333 travel fox vakanties sawadee src

De bakermat van cultuur en gastronomie!

Voor een rondreis hoeft u niet perse ver weg. In ons eigen werelddeel Europa is enorm veel te beleven. Heeft u wel eens gedacht aan een rondreis door Europa? Er is veel moois te ontdekken in Europa. Bruisende en authentieke steden, cultureel erfgoed en oorspronkelijke gebruiken; u vindt het in Europa. Ook ontbreekt het niet aan een schitterende natuur; witte stranden, ruige kusten, groene vlakten en hoge bergen. Een bijkomend voordeel, een rondreis door Europa is dichtbij en dus prima te doen met de auto. U kunt kennismaken met de locals, genieten van een prachtige natuur, wereldsteden bezoeken of u laten inspireren door boerendorpjes. In Europa kan het allemaal.


Rondreis Europa - Informatie

Landen in Europa

Gaat u op rondreis door Europa, dan kunt u enorm veel culturele schatten bezoeken; het Colosseum in Rome, de Akropolis in Athene en de Blauwe Moskee in Istanbul. U kunt een themareis maken naar bijvoorbeeld Frankrijk, Duistland of België. Of wat dacht u van een stedentrip naar Wenen, Praag en Boedapest? U kunt wandelen in Noord Spanje, Malta of Italië of kiezen voor een reis naar Rusland, Portugal of Turkije. Er zijn enorm veel mogelijkheden in Europa.

Beste reistijd

Voor een zonvakantie trekken veel Nederlanders in de zomerperiode naar de Middellandse zee. In tegenstelling tot de winter, wanneer veel mensen op wintersport gaan. De beste reistijd in Europa is voor de meeste Nederlanders wel bekend als het gaat om het weer. Wilt u een stedentrip maken in een Zuid Europees land dan is de zomerperiode bijvoorbeeld niet aan te raden, omdat de temperaturen hier erg kunnen oplopen. Voor u besluit af te reizen naar een Europees land is het dus aan te raden goed na te denken over de activiteiten die u wilt gaan ondernemen op uw reis.

Bezienswaardigheden in het kort

Er is veel te zien in Europa. Zo kunt u de Eiffeltoren bezoeken in Parijs. In London kunt u de Tower bezichtigen, het beroemdste kasteel in Europa om de kroonjuwelen die hier te zien zijn. In Den Haag bezoekt u Madurodam, de miniatuurstad van Europa. De Sagrada Familia in Barcelona, de mooiste kathedraal ter wereld ontworpen door Gaudi. Het Colosseum in Rome, het amfitheater uit het oude Romeinse rijk. De Euromast in Rotterdam, één van de hoogste gebouwen ter wereld. Of Scala van Milaan. Een wereldberoemd operatheater. Het kan allemaal in Europa.

Handige reistips & deals

olifanten

Dit zijn de 5 mooiste parken om wild life te spotten in Zuid-Afrika

Een van de dingen die boven aan het lijstje staat als men op vakantie gaat naar Zuid-Afrika is natuurlijk op safari gaan. Het spotten van wildlife in het wild e...

costa rica

De mooiste plekken voor een rondreis door Costa Rica

Costa Rica grenst in het noorden aan Nicaragua en het bevindt zich in Midden-Amerika. Aan het zuiden grenst het aan Panama. Costa Rica is 1,5 groter dan Nederla...