FOX vakanties

Wij vergelijken
de jong intra tui 333 travel fox vakanties sawadee src

Specialist in rondreizen met uitmuntende reisleiding

Fox is de specialist in verre reizen! Al meer dan 20 jaar verzorgen zij voor iedere reiziger de vakantie van hun leven. Of u nu alleen, met de familie of in groep wilt reizen, bij FOX hebben ze altijd een oplossing op maat.

Het idee van FOX begon bij een aantal reizigers die graag hun ervaringen wilden delen met andere gelukkigen en zo is de succesvolle organisatie verder gegroeid zoals we die nu kennen, met het grootste aanbod in verre reizen van heel Nederland! Met een selectie van meer dan 300 rondreizen, vind u zeker wat naar uw zin. De reisorganisatie is dan ook terecht bekroond met de Vakantie Award 2020 in de categorie Groepsreizen!

Bij FOX is er niets te veel om u de reis van uw leven te bezorgen. Zo kunt u altijd terecht bij de reisleiders die u vergezellen tijdens de rondreizen en leert u door hun kennis uw vakantiebestemming op een hele andere manier kennen. De expertise van deze organisatie is dan ook op topniveau, FOX vakanties is niet voor niets razend populair bij vele Nederlanders.

Handige Rondreizen tips & kortingen

olifanten

Dit zijn de 5 mooiste parken om wild life te spotten in Zuid-Afrika

Een van de dingen die boven aan het lijstje staat als men op vakantie gaat naar Zuid-Afrika is natuurlijk op safari gaan. Het spotten van wildlife in het wild e...

costa rica

De mooiste plekken voor een rondreis door Costa Rica

Costa Rica grenst in het noorden aan Nicaragua en het bevindt zich in Midden-Amerika. Aan het zuiden grenst het aan Panama. Costa Rica is 1,5 groter dan Nederla...