Sawadee Reizen

Wij vergelijken
de jong intra tui 333 travel fox vakanties sawadee src

De mooiste rondreizen bij Sawadee

Wilt u een land echt leren kennen? In contact komen met de locals Denk dan eens aan een reis met Sawadee. Sinds 1983 de specialist in avontuurlijke, duurzame rondreizen. De gepassioneerde medewerkers van Sawadee reizen gaan net wat verder voor u. Zij stellen alles in het werk om u een onvergetelijke rondreis te bezorgen. Hierdoor is Sawadee niets uitgeroepen tot de beste Aanbieder van Avontuurlijke Reizen in 2017 & 2018.

Of u nu lang of kort wilt rondreizen, een wat krapper of juist een ruimer budget tot je beschikking hebt, bij Sawadee kan je terecht.  Wat maakt de rondreizen dan zo uniek? Sawadee streeft ernaar om in elke rondreis een project op te nemen wat gericht is op natuurbescherming. De inkomsten gaan dan rechtstreeks naar de lokale bevolking. Dat voelt goed hè? Terwijl u geniet van uw rondreis, steunt u ook nog eens de natuur en de bevolking.

Sawadee is een onderdeel van de Travelopia Group, een collectief van meer dan 50 internationale reismerken. Elk reismerk heeft zijn eigen unieke aanbod, cultuurreizen, wintersport en cruises zijn slechts een klein aanbod uit de grote hoeveelheid reizen die zij aanbieden.

Handige Rondreizen tips & kortingen

olifanten

Dit zijn de 5 mooiste parken om wild life te spotten in Zuid-Afrika

Een van de dingen die boven aan het lijstje staat als men op vakantie gaat naar Zuid-Afrika is natuurlijk op safari gaan. Het spotten van wildlife in het wild e...

costa rica

De mooiste plekken voor een rondreis door Costa Rica

Costa Rica grenst in het noorden aan Nicaragua en het bevindt zich in Midden-Amerika. Aan het zuiden grenst het aan Panama. Costa Rica is 1,5 groter dan Nederla...