SRC Reizen

Wij vergelijken
de jong intra tui 333 travel fox vakanties sawadee src

Rondreizen bij een reisorganisatie die net dat stapje extra zet!

Bij SRC Reizen wordt er echt nog gekeken naar de wensen van de reiziger. Al meer dan 30 jaar verzorgen ze groepsreizen op maat voor iedereen die net dat tikkeltje extra wil genieten op zijn vakantie. Met 25 gepassioneerde medewerkers, heeft u hier altijd het gevoel dat u de volledige aandacht krijgt en u een reis beleeft die u nooit zult vergeten.

SCR Reizen verzorgt de hele trip van Alhambra tot Zuid-Afrika voor u, zonder verborgen kosten op bestemming. Ook zorgen zij voor een exclusieve beleving door de niet-conventionele aanpakken en plekken te kiezen. Zo leert u nog echt een land te ontdekken. Dit alles voor een zeer voordelige prijs-kwaliteit verhouding!

SRC Reizen draagt ook zijn steentje bij voor het milieu door de volledige CO2-uitstoot te compenseren in samenwerking met South Pole, een organisatie die projecten ondersteunt tegen klimaatopwarming. Zo steunen ze meerdere duurzame projecten, die stuk voor stuk deze planeet een betere plek maken. Verder zijn ook zij aangesloten bij de SGR en ANVR, die de rechten van alle reizigers zeer ter harte nemen. Zo kan u met een gerust hart op vakantie vertrekken!

Handige Rondreizen tips & kortingen

olifanten

Dit zijn de 5 mooiste parken om wild life te spotten in Zuid-Afrika

Een van de dingen die boven aan het lijstje staat als men op vakantie gaat naar Zuid-Afrika is natuurlijk op safari gaan. Het spotten van wildlife in het wild e...

costa rica

De mooiste plekken voor een rondreis door Costa Rica

Costa Rica grenst in het noorden aan Nicaragua en het bevindt zich in Midden-Amerika. Aan het zuiden grenst het aan Panama. Costa Rica is 1,5 groter dan Nederla...