TUI

Wij vergelijken
de jong intra tui 333 travel fox vakanties sawadee src

Achtergrond
De geschiedenis van TUI gaat terug tot in 1968. In dat jaar is TUI opgericht in Duitsland onder de naam ‘Touristik Union International’. Vele veranderingen en fusies later, is het de multinationale reisorganisator die we vandaag kennen. TUI is operatief in verschillende landen in Europa, alsook in Rusland en het Verenigd Koninkrijk. Dankzij de grote hoeveelheid eigen hotels en eigen airline biedt deze reisorganisatie net even iets meer dan de meeste organisaties.

Rondreizen
TUI Nederland biedt een ruim en uitgebreid aanbod aan rondreizen in bijna alle werelddelen.  U kunt vele factoren van uw rondreis zelf bepalen. Zo kunt u kiezen uit individuele rondreizen(zoals bijvoorbeeld fly & drives & citytrips) of uit groepsreizen(van singlereizen, tot groepsreizen voor specifieke leeftijden, tot rondreizen met een gemixte doelgroep!). Iedere reis heeft ook zo zijn eigen thema, wilt u puur cultuur snuiven of bijvoorbeeld ook actief bezig zijn? Alle rondreizen van TUI bieden mooi overzicht van hoe elke dag er gaat uitzien. Hierin worden alle excursies, rustdagen en verblijven van tevoren gecommuniceerd, zo weet u precies wat u van de reis met TUI kunt verwachten. Kortom, neem een kijkje in het ruime reisaanbod van TUI en laat u verrassen!

Waarom voor TUI kiezen?
TUI is niet voor niets de grootste reisorganisator in Nederland. Ze bieden uitstekende klantenservice en bezitten hun eigen ‘TUI shops’. Ze zijn lid van de ANVR, SGR en de Stichting Calamiteitenfonds. Daarnaast bieden ze ook verschillende verzekeringen aan.  U kunt dus met een gerust hart een reis boeken bij TUI.

Handige Rondreizen tips & kortingen

olifanten

Dit zijn de 5 mooiste parken om wild life te spotten in Zuid-Afrika

Een van de dingen die boven aan het lijstje staat als men op vakantie gaat naar Zuid-Afrika is natuurlijk op safari gaan. Het spotten van wildlife in het wild e...

costa rica

De mooiste plekken voor een rondreis door Costa Rica

Costa Rica grenst in het noorden aan Nicaragua en het bevindt zich in Midden-Amerika. Aan het zuiden grenst het aan Panama. Costa Rica is 1,5 groter dan Nederla...